lauantai 26. tammikuuta 2013

Avutonta

Tässä muutaman päivän aikana olen innostunut selailemaan muiden blogeja, vaikka aikaisemmin pidin niitä omilla saavutuksilla kehuskeluna. Vaan niin se mieli voi muuttua!! Aivan upeita blogeja moni on saanut aikaan ja miten ovat jaksaneetkaan päivittää niitä usein. Itseni tunnen tässä ihan kädettömäksi....en osaa edes ulkoasua muokata :) Noh, jospa apua löytyisi pian.

Miksi sitten innostuinkaan luomaan oman blogin? Ht.netissä lueskelin topiikkia missä ihmiset kertoivat, miksi pitävät blogia. Monella oli hyvät perustelut siihen ja yhdyn muutamiin: Haluan jakaa iloni muille ja tarkastella saman tyyppisiä ihmisiä kuin minä. Kenties joku muukin kasvattaa suomenhevosia ja kirjoittaa niistä blogissaan.
Kuinka mukavaa olisi seurata samanikäisten varsojen kehitystä kuin omani. Kuulla vinkkejä ongelmiin ja löytää uusia tuttavuuksia :)

Tänään ei kovin ole paljoa tapahtunut, ainakaan mistä kirjoittaa. Normaali vapaapäivä niinkuin ennenkin. Olen hoitanut hevoset ja....no ruokkinut ja ulkoiluttanut koirat :) Ehkä tämän tylsempää päivää ei voi ollakaan!! Huomisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti