tiistai 2. huhtikuuta 2013

Back in bisnes

Tulipahan tuossa melkein parin kuukauden tauko pidettyä heti blogin perustamisen alkuun. Nyt kun kevään myötä päivät pitenee ja energia lisääntyy, voi olla enemmän inspiraatiota kirjoitellakin.

Anessan kanssa ollaan kovasti yritetty touhuta: valjastelu käytävällä sujui pitkään niin hyvin että ohjasajettiin heti kun kuolaimet oli käyneet kerran suussa. Neiti toimi ohjasajossa moitteettomasti. Pääsiäiseksi saatiinkin vieraita, joiden kanssa meinattiin kärryt laittaa varsalle. Vaikka Anessa ohjasajettiin vain kerran ja siitä oli aikaa, olin melko varma että varsa toimii hyvin.
Tyttöjen kesken illalla saimme varsan valjastettua kärryjen eteen ongelmitta ja ajo sujui hienosti!! Ainoat asiat mitä pikku tamma säpsähti oli ensimmäisen pikalukon kiinnitys ja ohi mennyt auto...ei paha vai mitä?! :)

Uusia ongelmiakin on tullut vastaan: Kaivioiden ylhäällä pitäminen puhdistuksen tai vuolun yhteydessä ei enää onnistu yhtä hyvin kuin ennen. Nosto sujuu hyvin, mutta kun kavio on ilmassa alkaa nyhtäminen välittömästi. Toivotaan että tämä vaihe menee nopeasti ohi, nyt täytyy vaan olla aikamoiset rautahermot sen kanssa. Liekkö se uhmaikä tullut? :)

Seuraava video on Anessan toisesta ajokerrasta kärryt perässä. Tässä siis neljäs kerta vasta kun kuolaimet on suussa ja se kyllä näkyy. Suur kiitos kuvaajalle ja avustajille! Tästä se ravihevosen elämä alkaa....


4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Aivan mahtava! :) Kiitos vaan vielä kerran avusta!

      Poista
    2. Siinä se tuleva juoksija.. :-) ja kohta on pieni varsa hoidettavana, ihanaa! Birkitta

      Poista
    3. no, katsotaan mitä siitä tulee :) nyt kun malttais rauhassa sen kanssa syksyyn asti olla, sittenpä sillä vois jo vähän ajellakin..

      Poista